Вівторок, 14.05.2024, 12:08
Вітаю Вас Профан

Реєстрація
Вхід
Головна » 2010 » Червень » 24 » Кліп Оксамити зайняв призове місце в теле-фестивалі «Відкрий Україну»
11:13
Кліп Оксамити зайняв призове місце в теле-фестивалі «Відкрий Україну»

Новий кліп Оксамити «Живи» на пісню, присвячену боротьбі зі СНІДом і солідарності з ВІЛ-позитивними людьми зайняв почесне друге місце у Всеукраїнському фестивалі «Відкрий Україну», в номінації «Здоров'я нації».

Виробництво кліпу - студія PENUELVISION PRODUCTION. Режисер кліпу - Ганна Комарчук. Головним героєм став молодий танцюрист Вадим Ящук. Також у кліпі знявся балет Brand Club, учасниця якого Наталія Ліга стала переможницею всеукраїнського шоу «Танцюють всі». Своєю участю зйомки кліпу підтримав молодіжний театр «Bright heart». Технічна підтримка - компанія «Муз. Біржа ». Прекрасною грою кліп прикрасила особлива героїня - лабрадор по кличці Дейла.

Зйомки кліпу представляли собою молодіжну благодійну акцію, в якій брало участь більше 50 молодих людей. Плакат зі словом «Живи» і підписами був переданий особисто пацієнтам спеціальної клініки для ВІЛ-позитивних людей у Києві

«Це величезне підбадьорення для всієї команди, яка за велінням серця, на благодійній основі працювала над створенням цієї відеороботи! - Сказала оксамити в інтерв'ю кореспонденту Мегапортал Invictory.org. І ще мене дуже радує той факт, що призові місця у такому резонансному конкурсі віддаються робіт соціального спрямування, автори яких хочуть змінити світ на краще. Мета кліпу «Живи» - виступити проти епідемії СНІДу і за життя. Закликати молоде покоління нашої країни цінувати життя, як незбагненний дар Творця ».

Олександр Чемерський, директор студії PENUELVISION PRODUCTION: «Ми раді, що зайняли 2-е місце на телефестивалі" Відкрий Україну "в номінації" Здоров'я нації ". Коли ми знімали даний кліп соціального спрямування, ми і не думали посилати його на будь-який фестиваль. Працюючи над ним, ми просто намагалися викладатися на всі 100%. Однак Бог дав нам такий шанс. І ми його використовували! Те, що ми зайняли друге місце, дає нам стимул працювати над новими проектами, щоб досягати більш високих творчих результатів ».

Телевізійний фестиваль «Відкрий Україну» проводиться з 2005 року з метою розвитку телебачення України та сприяння телевізійними засобами розвитку громадянського суспільства в Україні. Всього на фестивалі було представлено близько 200 конкурсних робіт у різних номінаціях. Всі роботи були оцінені 49 фахівцями та експертами телебачення.
Категорія: Репортажі з концертів | Переглядів: 748 | Додав: Жека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Категорії розділу
Життя Оксамити [35]
Репортажі з концертів [63]
Послухати
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Чи маєте ви новий диск Оксамити?
Всього відповідей: 40
Міні-чат
Друзі сайту








Сьогодні завітали
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук