Вівторок, 14.05.2024, 10:22
Вітаю Вас Профан

Реєстрація
Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 4 » Оксамита брала участь в Ялтинському фестивалі «Інше життя»
12:52
Оксамита брала участь в Ялтинському фестивалі «Інше життя»

У Ялті пройшов молодіжний фестиваль «Інше життя», направлений на популяризацію духовних цінностей, здорового способу життя і боротьбу з наркоманією і Снідом. Девізом фестивалю сталі слова: «Краще ще попереду!» Фестиваль проходив на центральній площі міста і зібрав сотні ялтинців і гостей міста.

Організаторами фестивалю виступив суспільний рух «Інше життя», що складається з ряду громадських і добродійних організацій міста Ялти. Технічну підтримку подала компанія «Муз. Біржа». У районі сцени були розташовані намети, що презентують діяльність громадських організацій і добродійних фондів-організаторів фестивалю.
   
Оксамита була запрошена брати участь в музичній програмі, а також вести вечірню частину фестивалю «Інше життя». Співачці вдалося створити приємну атмосферу відвертості, завдяки інтерактивному спілкуванню.

Вона оволоділа увагою аудиторії, проводячи імпровізовані конкурси, і називаючи цікаві факти, що відносяться до теми фестивалю. Особливо людям сподобалося спілкування на тему: «Чому я не став наркоманом?» Під аплодисменти сотень рук Оксамита вибрала авторів найоригінальніших відповідей і подарувала їм призи Оксамитових симпатій. Потім була проведена вікторина про місто Ялта за допомогою професійного гіда Ірини.

Разом з Оксамитой у фестивалі також брали участь команди «Повітроплавці», «Торнадо», «Рай», «Селах», «GSM». Всі вони порадували жителів Ялти яскравими концертними номерами, справжнім драйвом і хорошою музикою. Кожен виконавець спілкувався з аудиторією на тему людських цінностей, віру в Бога, закликаючи молодь до абсолютно «іншому життю».

У планах організаторів проведення таких фестивалів щороку.

Категорія: Репортажі з концертів | Переглядів: 839 | Додав: Жека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Категорії розділу
Життя Оксамити [35]
Репортажі з концертів [63]
Послухати
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Чи маєте ви новий диск Оксамити?
Всього відповідей: 40
Міні-чат
Друзі сайту








Сьогодні завітали
Статистика

Онлайн всьго: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Пошук