Середа, 15.05.2024, 01:19
Вітаю Вас Профан

Реєстрація
Вхід
Головна » 2010 » Лютий » 5 » Оксамита призвала радіослухачів тестуватися на ВІЛ
13:05
Оксамита призвала радіослухачів тестуватися на ВІЛ


Співачка Оксамита взяла участь в програмі «Цвях ефіру» на XRadio.
З ведучим програми Сергієм ProtivZla Оксамита говорила про популярність і про те, що вона вкладає в поняття «зірка».  «Для мене – цей скоріше технічний статус» - сказала співачка. Тому що насправді те, що я роблю, виходить глибоко з серця, а не із зовнішніх атрибутів або статусу. Я хочу займатися добродійністю і соціальною діяльністю, тому що це частина мене. Але, звичайно, же, впізнанність і ім'я можуть допомогти в цій справі.
    На питання «Що ви робите, коли замовкають телефони і приходить відчуття, що ви нікому не потрібні?» Оксамита відповіла:
«Хоча багато публічних людей цього бояться, мені здається, це хороший час, коли ми можемо переосмислити все, що робимо, і куди йдемо. Іноді саме цих хвилин в століття інформатизації нам так не вистачає. У мене був такий період відразу після народження нашої дочечки.Але саме завдяки ньому, я прийшла до висновку, що статус мами – це найдорожче, що є у мене, незалежно від кар'єри, статусу, служіння.»
Після того, як прозвучала пісня «Живи», присвячена ВІЛ-ПОЗИТИВНИМ людям, Оксамита призвала всіх слухачів зробити тест на ВІЛ:
«У нашому суспільстві необхідно підвищити інформованість щодо питання ВІЛ-Сніду. Так, це епідемія, і це страшна хвороба. Проте чим раніше за чоловік дізнається про свій статус, тим більше у нього шансів почати своєчасне лікування, і прожити повноцінне життя. З цим діагнозом можна жити десятки років, можна здійснювати великі відкриття, і залишити великий слід в житті, можна народжувати здорових дітей... Я закликаю всіх, хто слухає нас, зробити тест на ВІЛ в ім'я майбутнього і в ім'я тих, хто нам такий дорогий!».



Справка: XRadio - онлайн интернет радио: Рок - зарядник! 
 AirXRadio - онлайн радио, которое можно слушать через интернет. Лицо интернет радиостанции XRadio это: рок музыка, альтернатива, экстрим круглые сутки он-лайн; прямой эфир с ведущими и гостями радио из разных стран по каналам интернет; общение со слушателями радио он лайн и на реаловках.

Послухати програму можна тут
http://xradio.podfm.ru/front/562/
Категорія: Репортажі з концертів | Переглядів: 799 | Додав: Жека | Рейтинг: 2.5/6
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Категорії розділу
Життя Оксамити [35]
Репортажі з концертів [63]
Послухати
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Наше опитування
Як Вам новий дизайн сайту???
Всього відповідей: 76
Міні-чат
Друзі сайту








Сьогодні завітали
Статистика

Онлайн всьго: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Пошук