Вівторок, 14.05.2024, 16:13
Вітаю Вас Профан

Реєстрація
Вхід
Головна » 2010 » Березень » 5 » Оксамита продовжує тур по колоніях України
11:57
Оксамита продовжує тур по колоніях України

В рамках туру, який проходить спільно з місією «Нове покоління» Оксамита відвідала колонію строгого режиму № 93. Для проведення евангелізациі колонію також відвідав проповідник-євангеліст Дмитро Макаренко. Це вже не перша сумісна акція Дмитра Макаренко і Оксамити.
    Захід відкрив євангеліст і запросив Оксамиту на сцену. Співачка між піснями як завжди спілкувалася з увязненими, розповідаючи про своє розуміння сенсу і цінності життя, про переоцінку, яка відбулася унаслідок її звернення до Бога. Потім був показаний фільм про драматичне звернення співачки під час змагань по східному єдиноборству. Після виступу Оксамити на сцену піднявся Дмитро Макаренко. Він дуже переконливо розповідав поміщеним про останній суд, про час ухвалити найважливіше рішення в життях. Після його звернення декілька десятків увязнених вийшли вперед, щоб покаятися за свої гріхи.
 
 Вже після повернення Оксамити до Києва її повідомили, що адміністрація колонії сказала, що її виступ був сприйнятий набагато краще, ніж навіть Яна Табачника, який недавно був там. Вони запрошують співачку ще раз.
«Цей виступ був особливим. Бачити перед собою молодих, повних енергії людей, які наробили так багато помилок і тепер розплачуються за них, – не просто. Проте коли я пою і спілкуюся з ними, максимально прагну достукатися до сердець! На цей раз, здається вдалося. Останню пісню «Живи» я співала із сльозами на очах, розуміючи, що в цих словах закладено послання Боже для кожного ув'язненого. - поділилася Оксамита 
– Зворушливо було те, що після заходу до мене підійшли декілька увязнених і подарували троянду, зроблену своїми руками з хліба і вірш, написаний спеціально для мене»».
У планах Оксамити відвідини ще двох колоній строгого режиму, серед яких жіноча колонія, а також сольний концерт для військового училища в Дніпродзержинську.







Категорія: Репортажі з концертів | Переглядів: 776 | Додав: Жека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Категорії розділу
Життя Оксамити [35]
Репортажі з концертів [63]
Послухати
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Чи маєте ви новий диск Оксамити?
Всього відповідей: 40
Міні-чат
Друзі сайту








Сьогодні завітали
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук