Вівторок, 14.05.2024, 19:05
Вітаю Вас Профан

Реєстрація
Вхід
Головна » 2010 » Березень » 8 » Оксамита в Чернівцях
21:37
Оксамита в Чернівцях

До свят любові і весни Міжнародна організація «АСЕТ»  і співачка Оксамита провели сумісний масштабний проект для молоді міста Чернівці – сольний концерт Оксамити «Признаюся в коханні Оксамитовім».

Мета проекту – виступити проти епідемії Сніду, проти наркоманії і аморальної поведінки. Об'єднати молодь Чернівців навколо християнських і загальнолюдських цінностей. Партнерами проекту виступили християнські церкви «Логос» і «Нове життя».
Перед початком концерту організатори провели прес-конференцію для СМІ Чернівецької області.



«Проводити такі добродійні концерти для нас стало вже традицією – сказала під час прес-конференції Оксамита.  - Минулого року такий концерт був проведений на моїй батьківщині – в Хмельницькій області. На цей раз нашим завданням було подарувати жителям Чернівців справжнє свято любові і надії, донести до них послання про важливість віри в Бога і цінності вибору кожної людини.
Проте окрім цього ми також хотіли звернутися до молоді з викликом вести здоровий спосіб життя, щоб не піддавати ризику ВІЧ-інфікування себе і інших, адже наша країна зараз знаходиться в авангарді по темпах розповсюдження Віл-інфекції».



Регіональний координатор АСЕТ в Україні Дарина Шайнога сказала:  «Це вже не перший проект, який ми проводимо спільно з Оксамитой, і кожного разу це хороша можливість вплинути на життя і вибір цінностей багато
людей, особливо молоді, яка зараз знаходиться на шляху вибору пріоритетів, формує свої погляди що стосується свого майбутнього. Подібні акції допомагають нам відкрити для людей реальність небезпек, що можуть зустрінеться на їх шляху, показати молоді альтернативу для ведення здорового способу
життя, ставлячи акцент на духовних і моральних цінностях.
Під час концерту в залі панувала атмосфера відвертості, щирості. Все що звучало з сцени надихало до змін, будило іскорку добра і любові, яку можна було побачити в очах кожного з присутніх».

Спеціальним гостем концерту став співак Роман Ващук, який недавно випустив свій перший сольний альбом і дуже відкритий до соціально-направлених проектів: «Якщо не ми, то хто говоритиме цьому світу про чистоту дошлюбних відносин, зупиняючи пропаганду наркотиків і алкоголю. Помимио того, що об'єднавшись потрібно відкрито  говорити про величезну кількість віл-позитивних в нашій країні, потрібно також вказати на причини».
На найближчий час запланований ряд робочих зустрічей Оксамити і керівництво АСЕТ з метою обговорити майбутні сумісні проекти.


більше фото у фотогалереї

відео репортаж
Категорія: Репортажі з концертів | Переглядів: 879 | Додав: Жека | Теги: Оксамита | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Категорії розділу
Життя Оксамити [35]
Репортажі з концертів [63]
Послухати
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Як Вам новий дизайн сайту???
Всього відповідей: 76
Міні-чат
Друзі сайту








Сьогодні завітали
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук