Середа, 15.05.2024, 14:06
Вітаю Вас Профан

Реєстрація
Вхід
Головна » 2009 » Грудень » 3 » Оксамита взяла участь в живому концерті для ВІЛ-ПОЗИТИВНИХ людей
17:24
Оксамита взяла участь в живому концерті для ВІЛ-ПОЗИТИВНИХ людей


30 листопада українські музиканти виконали свої пісні для ВІЧ-ПОЗИТИВНИХ пацієнтів клініки Лавра, у тому числі і тих, хто знаходиться в термінальній стадії СНІД, - повідомляє спеціальний кореспондент InVictory News Ганна Оніщенко.

Добродійний концерт був присвячений 1 грудня – Міжнародному дню боротьби з Снідом, і Дню розуміння з ВІЛ-ПОЗИТИВНИМИ людьми
«SOS. Врятуй Україну від Сніду!».
Організатором заходу виступила ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ». Ініціативу підтримали українські групи і виконавці: «С.К.А.Й.», «Крихітка», посол Доброї волі ООН по ВІЛ/Сніду Лілія Подкопаєва, «Гуаш», Оксамита, «Антитіла», «DIGest».



«Для мене дуже важливо, що ми шукаємо можливості при цьому тотальній кризі не знаходити причини для того, щоб нічого не робити, а шукати всілякі шляхи для того, щоб допомогти людині, - говорить Дмитро Шеренбей – керівник департаменту політики і адвокациі «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ».
Ми керуємося простим правилом, якщо є можливість допомогти людині – допоможи. І не обов'язково допомагати грошима – просто зрозумій його. Сподіваюся, що після нашого концерту люди лягли спати з гарним настроєм. Ми хочемо продемонструвати, що не потрібно виправдовувати свою бездіяльність відсутністю грошей. Люди, які хочуть допомогти, обов'язково знайдуть вихід з будь-якої ситуації, навіть якщо у них не буде грошей. На цей концерт ми не витратили жодної копійки».

Акустичний концерт  пройшов в стилі квартирника зі всіма характерними рисами – невимушеною атмосферою, відсутністю сцени, можливістю поспілкуватися. Оксаміта особисто передала пацієнтам клініки великий плакат із словом «Живи!», на якому більше 50 молодих людей залишили своє особисте послання для ВІЧ-ПОЗІТІВНИХ людей. Також по закінченню концерту співачка-євангеліст пройшлася по палатах пацієнтів вручаючи Нові Заповіти і солодощі.

«Я випробовую особливе хвилювання, тому що на цьому заході виконався план Божий. Коли людина потрапляє в проблему, він починає замислюватися про вищий. Я думаю, що ці люди дуже близькі до того, щоб шукати Панове. І я не тільки як музикант, але і як віруюча людина хотіла б їм цей шанс дати. Найголовніше – поділитися своє вірою, своєю радістю, своєю підтримкою» - говорить Оксамита.




Категорія: Репортажі з концертів | Переглядів: 733 | Додав: Жека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Категорії розділу
Життя Оксамити [35]
Репортажі з концертів [63]
Послухати
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Чи маєте ви новий диск Оксамити?
Всього відповідей: 40
Міні-чат
Друзі сайту








Сьогодні завітали
Статистика

Онлайн всьго: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Пошук